Politika privatnosti

Voditelj obrade

ConTraco d.o.o., Zagreb, Kraljevec 20A, OIB: 41094416046

Korištenje kolačića na web stranici

Kako bismo osigurali ispravan rad web stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići, a što je uobičajena praksa prilikom korištenja velike većine web-mjesta.

Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovo unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica.

U okviru oglašavanja može doći do prijenosa osobnih podataka trećim stranama koje imaju sjedište u SAD (npr. tvrtki Google), ali samo ako ste dali privolu za takve obrade podatka koje se baziraju na kolačićima ili drugim tehničkim identifikatorima.

Kolačiće možete kontrolirati ili izbrisati prema želji, a više informacija o istima možete pronaći na aboutcookies.org. Također, u svakom trenutku možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju i blokiranje pohrane kolačića. Međutim, ukoliko blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođavati neke željene postavke, a postoji mogućnost da Vam određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Podaci korisnika i njihova sigurnost

Slanjem upita ili neposrednim kontaktom, Korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje podatke koje tom prilikom otkriva i time dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s nama, kao i za izvršavanje svih zakonskih obveza. Pohrana podataka vrši se na neodređeno vrijeme.

Napomena, na web stranicama www.transakcijskaanaliza.com u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, web tražilice i drugi online servisi i alati.

Pravo na brisanje i ograničenje obrade

U svakom trenutku možete podnijeti zahtjev za brisanjem osobnih podataka koji su prikupljeni u okviru korištenja naših usluga ili ograničiti svrhu korištenja svojih podataka djelomično ili u cijelosti.

Brisanje osobnih podataka možeš zatražiti pisanim putem na moju adresu, usmeno ili slanjem elektroničke pošte na adresu: alan@transakcijskaanaliza.com

Ako imate prigovor vezano uz obradu podataka ili svoja prava obrati mi se s povjerenjem, ako ne uspijemo riješiti tvoj prigovor imaš pravo podnijeti pritužbu nadležnoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Jamstvo korištenja web stranice

Ovim Uvjetima ne izjavljujemo, niti jamčimo, izrijekom ili prešutno, da je sadržaj web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške, viruse ili druge računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na vlastitu odgovornost.

Podsjećamo, svi materijali i sadržaji na web stranici su isključivo informativnog sadržaja, te nismo niti možemo biti odgovorni za eventualne posljedice koje mogu proizići iz vašeg tumačenja i/ili korištenja materijala i sadržaja na web stranici.

Korištenjem web stranice www.transakcijskaanaliza.com potvrđujete da ćete postupati u skladu s Općim uvjetima, kao i svim zakonskim normama te srodnim zakonskim i pravnim propisima koji proizlaze iz ovih Uvjeta, a sve sukladno važećim zakonima Republike Hrvatske. Zadržavamo pravo promijeniti sadržaj ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku, kao i ukinuti pristup ovoj web stranici bez prethodne obavijesti.

Ovi Uvjeti primjenjuju se od 1.09.2022. godine.

Besplatan uvodni razgovor

Pomoći ću vam da se prilagodite vrtlogu svakodnevnih rutina.

    © Alan Gregorec. Sva prava pridržana | Opći uvjeti | Politika privatnosti