O meni

Specijalizant sam psihoterapije smjera Transakcijska analiza, s opsežnim iskustvom u pomoći ljudima kako prevladati izazove i uspostaviti učinkovite odnose kako u privatnom tako i poslovnom životu. Moja strast prema radu s klijentima proizlazi iz dubokih uvjerenja da svatko zaslužuje podršku i priliku da ostvari svoj puni potencijal.

Transakcijska analiza je zvanično priznata psihoterapeutska metoda koja se fokusira na istraživanje načina na koji ljudi komuniciraju i grade odnose. Uz pomoć TA analiziramo obrasce ponašanja, uvjerenja i odnosa, pomažući klijentima da shvate zašto reagiraju na određeni način i kako to mogu poboljšati.

Svatko od nas posjeduje unutarnji sistem vrijednosti koji usmjerava naše odluke – ovaj sustav može djelovati svjesno ili nesvjesno. Kada prepoznate korijen problema nekih vaših postupaka, stajališta i uvjerenja, bit ćete sposobni djelovati u skladu s tim. Tu sam da vam kroz razgovor i određene provjerene metode pomognem prepoznati vaše vrijednosti i upravljati životom. Nikad nije kasno započeti nešto dobro i trajno. Bez obzira na ono što želimo postići u životu, važno je krenuti, čak i ako se nismo uhvatili s tim u koštac već i ranije. Svaki dan predstavlja priliku za rast, razvoj i promjenu.

Moj pristup psihoterapiji temelji se na razumijevanju i podršci. Ipak svake toliko ću se dozvoliti postavljanje ogledala pred vas, omogućavajući vam da razmislite o svom ponašanju, uvjerenjima ili odlukama. To je ključno za razvoj vaše samosvijesti i poboljšanju odnosa. Vjerujem da je svaka osoba jedinstvena i zaslužuje priliku da se izrazi i raste.

Rad je moja strast, a strast je osobina koja čini najveću razliku u kvaliteti naših života. Također sam dobro upućen u područje razvoja zaposlenika u organizacijama i kako organizacijska kultura snažno utječe na učinkovitost tvrtke. Koristeći svojih 20 godina radnog iskustva u četiri međunarodne tvrtke u području obrazovanja i korporativnih treninga, uspješno pomažem tvrtkama izgrađivati snažne vođe. Tijekom svoje karijere kao vanjski poslovni coach, proveo sam više od 1000 individualnih coaching sesija i više od 180 grupnih treninga.

Svatko ima svoju priču i jedinstvena iskustva. Zanima me vaša priča. Surađujem s vama s dubokim poštovanjem prema vašoj individualnosti i osjetljivosti. Moj cilj je stvoriti prostor u kojem se možete opustiti i izraziti bez osjećaja srama ili osude. Zajedno ćemo istražiti vaše misli, osjećaje i ciljeve. Kroz proces psihoterapije izgradit ćemo vještine za bolje odnose, prevladavanje stresa, depresije, anksioznosti i drugih izazova s kojima se možda suočavate.

Hvala vam što ste izdvojili vrijeme za čitanje ovoga, i nadam se da ćemo zajedno stvoriti prostor za pozitivne promjene.

Članstvo u psihoterapijskim udrugama:

  •  Društvo za Transakcijsku analizu (Sloventa)
  •  European Association for Transactional Analyses (EATA)